Qui som

El Despatx de Topografia i Arquitectura és una empresa de caire familiar, que des de fa 50 anys ens dediquem a realitzar tasques especialitzades d'Arquitectura i Topografia.

A mitjans de l'any 1982, en Pere Pagès i Font (Topògraf) va iniciar la seva tasca d'assessorament Topogràfic i serveis de delineació per a particulars, empreses, constructores i promotores i alguna administració.

El 1987 es va ampliar el seu despatx professional amb la incorporació del seu fill, en Martí Pagès i Boix (Arquitecte i Arquitecte tècnic) i el seu gendre, l'Andreu Xicoira i Gallart (Arquitecte Tècnic). 

Actualment el nostre despatx ofereix serveis tan d'Arquitectura com de Topografia.

En l'apartat de Topografia el nostre àmbit de treball es fonamenta en realitzar treballs per a resoldre problemàtiques topogràfiques diverses que poden sorgir en empreses constructores immobiliàries, agències de gestió, per a l'Administració o per a particulars.

Arquitectura - Projectes bàsics i executius d'obra nova, rehabilitacions, ampliacions i altres projectes relacionats en sentit ampli amb l'arquitectura i l'urbanisme. També fem direccions d'obres i gestió global

Equip humà

 

El nostre despatx